Предлагани услуги

Хидроизолационни системи

Хидроизолацията е основната защита на една конструкция срещу неблагоприятните климатични явления, или срещу ограничаването на повредите от мокри процеси в нея. Подценяването на хидроизолацията като основен елемент от довършителните дейности по една сграда (съоръжение) или неправилното й изпълнение е най-честата причина, водеща до намаляне на надежността и експлоатационната годност на конструкцията. Недобрата хидроизолация води до проблеми свързани с нормалното протичане на технологичните процеси при производството или проблеми при нормалната експлоатация на жилищните сгради.

 

 

 

Основни видове хидроизолации според материала :

  • PVC и FPO рулонни мембрани – висока устойчивост на всякакви атмосферни влияния, висока устойчивост на механични въздействия, висока устойчивост на стареене, отлична гъвкавост при ниски температури и отлична заваряемост. Тези PVC и FPO мембрани са най-доброто, най-модерното и най-надежното решение за хидроизолация на всякакви видове плоски покриви, хидроизолация на фундаменти и басейн.

  • Материали на битумна основа – битумните хидроизолации са подходящи за изолиране на сутеренни стени срещу подземните води и капилярната влага. Мазаните, UV-устойчиви и еластични продукти на битумна основа са идеални за частични ремонти на съществуваща битумна мушама или за цялостно решение за покриви.

  • Материали на циментова основа – полимерномодифицираните циментови хидроизолационни материали са най-доброто решение за защита срещу проникване на влага под плочки при тераси, бани, басейни и др.